Dobro došli!

Rješenjem Ministarstva rada i boračko invalidske zaštite Republike Srpske broj: 16-04-12-235/16, od 01.07.2016. godine “EURO AGENT” d.o.o. upisan je u Registar posrednika u zapošljavanju kao Agencija za zapošljavanje.

Više o nama
welcome

Posredovanje pri zapošljavanju

Naša poslovna vizija usmjerena je ka specijalizaciji u posredovanju u zapošljavanju sezonskih radnika u saradnji sa relevantnim domaćim i inostranim institucijama i poslovnim subjektima  uz potpuni legalitet i punu informativno-pravnu podršku svim klijentima koji koriste “EURO AGENT” usluge posredovanja u zapošljavanju.

Euroagent na društvenim mrežama

facebook   twitter   googleplus   linkedin   YouTube   Instagram.    Xing.

Online prijava za posao

Ukoliko ste zainteresovani da ostvarite mogućnost zapošljavanja u inostranstvu preporučujemo Vam da se odmah registrujete u našu bazu podataka.

Registracijom, odnosno elektronsim popunjavanjem Vašeg CV-a omogućavate Vašu jednostavniju, bržu i efikasniju pristupačnost poslodavcima.

Prijaviti se mogu sva  lica koja su navršila 18 godina, bez obzira da li im je redovno školovanje pri kraju, ili su nezaposleni, ili su pak kao zaposleni u potrazi za boljim radnim mjestom.

Prijavite se za posao